Šport > Nogomet
17 ogledov

Beckham ostal na pragu reprezentance

david beckham los angeles galaxy EPA
Potem ko je bil nogometni zvezdnik David Beckham že povsem blizu svojim sanjam, da bi na poletnih olimpijskih igrah v Londonu (27. julij–12. avgust) zastopal barve Velike Britanije, je danes otoška televizija BBC poročala, da se mu ni uspelo prebiti v 18-člansko ekipo.

Nekdanji kapetan angleške reprezentance se je sicer pred časom prebil na skrajšan 35-članski seznam selektorja Stuarta Pearcea, v končni izbor 18-erice pa se 37-letnemu nogometašu LA Galaxyja ni uspelo prebiti. Uradno bo sicer Pearce končni seznam igralcev za olimpijski turnir objavil 6. julija.

Beckham bi bil eden od trojice igralcev, ki so na olimpijskem turnirju po pravilih Mednarodnega olimpijskega komiteja lahko starejši od 23 let. "Vsi vedo, kako veliko mi pomeni igranje za reprezentanco. Bilo bi mi v čast, če bi lahko zastopal barve Velike Britanije pred domačimi navijači v Londonu. Seveda sem zelo razočaran, vendar pa ne boste našli večjega navijača otoške ekipe, kot bom jaz. Navijal bom, da bi ekipa osvojila olimpijski naslov," je novico komentiral Beckham.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.