Šport > Nogomet
27 ogledov

Beckham ušel kazni, ostali z manj sreče

david beckham los angeles galaxy EPA
David Beckham se je izognil kazni, čeprav se je aktivno pritoževal nad sodniki po zadnjih dveh obračunih ekipe Los Angeles Galaxy. Nekateri njegovi soigralci pa takšne sreče niso imeli.

Disciplinski komite je z eno tekmo prepovedi igranja kaznoval Mikea Mageeja in Michaela Stephensa. Igralca bosta prav tako morala poravnati za zdaj še nedoločeno denarno kazen. Oba bosta počivala na naslednjem obračunu proti Portlandu, svojo kazen pa sta si prislužila na tekmi med Los Angelesom in Houstonom.

Stephens si je svojo kazen prislužil z grobim prekrškom nad Adamom Moffatom, s katerim je močno ogrozil varnost svojega škotskega nasprotnika. Kaznovan je bil na mestu. Magee pa je bil kaznovan potem, ko je sodnik odpiskal prekršek, Magee pa je žogo v jezi poslal mimo njega in si s tem nakopal jezo delivca pravice. Beckham jo je zaradi težkih besed, ki jih je po zadnjih dveh obračunih izrekel na račun sodnikov, za zdaj odnesel brez posledic, neuradno pa se govori, da komite ne načrtuje nobenih sankcij proti Angležu.

''Na žalost je bil nadzor današnje tekme v rokah nekoga, ki vedno želi biti zvezda in to se zgodi, kadar sodi nekdo, ki se želi pojaviti na SportsCentre,'' je po porazu Los Angelesa proti San Joseju jezno pripomnil Beckham. Po tekmi s Houstonom, kjer je Beckhamova ekipa ponovno zapravila vodstvo, pa je Anglež dejal: ''Mislil sem, da sojenje ne more postati slabše, toda danes? Ne vem. Ne smem reči preveč, ker bom zašel v težave. Standard ni dovolj visok. To je vse.''

Komentarjev 1
  • grega.prebil 14:02 03.junij 2012.

    http://www.powerplaymanager.com/r773870Ce koga zanima super igra manager, kjer lahko izberes hokej ali nogomet in se pomeris z ljudmi iz celega sveta.V bodoce pa prihaja se rokomet,kosarka, tenis, F1, in se mnogo sportov.