Šport > Nogomet
18 ogledov

Beckham z žogo zadel nasprotnika

david beckha Youtube
Nogometaš Los Angeles Galaxyja David Beckham si je na obračunu z ekipo San Joseja prislužil rumen karton zaradi nešportnega obnašanja. Anglež je v igralca nasprotne ekipe brcnil žogo, medtem ko je ta ležal na tleh.

David Beckham se je nato še prepiral z ostalimi nogometaši San Joseja, s tem pa si je prislužil še eno tekmo prepovedi igranja. Predstavniki ameriške nogometne zveze so mu kazen dodelili zaradi po njihovih besedah ''provokativnega ravnanja''.

Nekdanji kapetan angleške reprezentance je brcnil žogo iz strani igrišča, ta pa je zadela nogometaša San Joseja Sam Cronina, ki je poškodovan ležal na tleh v kazenskem prostoru. Dejstvo, da poškodba le ni bila tako huda, je razvidno v videu, saj je Cronin po neprimerni potezi Beckhama zelo hitro spet skočil na noge. Anglež je bil prepričan, da so nasprotniki pri vodstvu s 4:3 želeli samo zavlačevati, zato je tudi brcnil žogo proti kazenskemu prostoru. Predstavnikom ameriške nogometne lige se je kazen rumenega kartona zdela premila, zato so se odločili, da Beckhamu dodajo še eno tekmo prepovedi igranja.

Komentarjev 1
  • Floxxx 16:55 06.julij 2012.

    ma dej teru bi tele punčke k igrajo nogomet, zvija se po tleh k da mu je odbilo pol lobanje, pol pa vstane in laufa... take bi jaz kaznoval s prepovedjo igranja ker joka k da balet pleše... te fuzbalerji ...prikaži več so bolj občutljivi k porcelanaste lutke...