Šport > Nogomet
23 ogledov

Becks 90-odstotno v Tottenham

V preteklosti je bil David Beckham pozimi na posoji pri AC Milanu. (Foto: Reuter Žurnal24 main
David Beckham bo skoraj zagotovo naslednja dva meseca kot posojeni igralec Los Angeles Galaxyja igral za Tottenham, je v petek dejal trener londonske ekipe Harry Redknapp.
Še vedno sem prepričan, da nam lahko veliko da. Zaradi njega lahko tudi drugi zaigrajo še bolje.
Harry Redknapp

Trener Harry Redknapp si želi, da bi do dogovora za posojo Davida Beckhama v Tottenham prišlo že ta konec tedna, ko se na angleških zelenicah igrajo tekme FA pokala. "Pogovori med kluboma potekajo. Velika verjetnost je, da nam bo uspelo. 90-odstotno smo zmenjeni. Ni se več treba dogovoriti o veliko stvareh. Razglabljamo le še o dolžini posoje. Ne gre za denar, vsaj ne kar se tiče Davida. Razočaran bi bil, če se zdaj to ne zgodi," je v petek pojasnil Redknapp, ki si želi, da bi 35-letnega Beckhama navijačem pokazal že na nedeljski domači tekmi s Charlotonom, prvič pa bi zaigral 16. januarja proti svoji nekdanji ekipi Manchester Unitedu.

"Še vedno sem prepričan, da nam lahko veliko da. Zaradi njega lahko tudi drugi zaigrajo še bolje. Mislim, da je lahko dober vzor." Hotspur se borijo za preboj med prve štiri ekipe v Premier League, Becks pa bi po skoraj osmih letih spet zaigral na domačih zelenicah.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.