Šport > Nogomet
11 ogledov

Becks kot varnostnik: ustavil navijača!

Takole se je v prežo na Old Traffordu postavil Beckham in ujel mladega prestopni
1/2
Žurnal24 main
Na poslovilni tekmi Garyja Nevilla je Juventus na Old Traffordu premagal Manchester United (2:1). Šov je Nevillu ukradel David Beckham, ki je ob ovacijah stadiona ustavil "padalca" na igrišču.

Juventus je s fantastičnim golom Manuela Giandonata premagal Manchester United na torkovi poslovilni tekmi Garyja Nevilla. Legendarni branilec se je od navijačev na Old Traffordu poslovil v družbi generacije soigralcev, s katerimi je leta 1992 osvojil mladinski pokal FA, kasneje pa pokoril Evropo v mitskem finalu Lige prvakov na Camp Nouu.

Video: Beckham ustavil "padalca" na zelenici Old Trafforda

Rdeči dres je tako prvič po odhodu k Real Madridu oblekel David Beckham, ki je s svojim starim prijateljem spet mojstrsko kombiniral na desnem boku, iz enega od prostih strelov pa bi kmalu tudi zabil. Vodilni gol za United je dosegel Wayne Rooney, ki je presenetljivo začel tekmo, čeprav rdeče vrage že v soboto čaka finale Lige prvakov. Stara dama je izenačila prek Simoneja Pepeja, fantastični zmagoviti gol pa je nekaj več kot deset minut pred koncem zabil Giandonato. Še pred iztekom igralnega časa je z zelenice še zadnjič odšel Neville, ki se mu je s stoječimi ovacijami poklonil ves Old Trafford.

Vrhunci tekme Manchester United – Juventus:

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.