Šport > Nogomet
20 ogledov

Becks v ZDA pričakuje še Giggsa

Nogometaš Manchester Uniteda naj bi bil naslednji potnik prek luže v MLS. (Foto: Žurnal24 main
Največji zvezdnik MLS David Beckham je pozdravil prihod Thierryja Henryja, a kot pravi, ne bo zadnji evropski zvezdnik. "Če bo po Thierryju v ZDA prišel še Ryan, bo to še boljše." Govori o Ryanu Giggsu.
Beckham pravi, da je SP pomagalo Američanom malo bolj vzljubiti nogomet. "Imajo nekaj odličnih nogometašev, zadevali so v zadnjih minutah, na njihovih tekmah je bilo veliko drame. To imajo Američani radi." Finale mundiala je gledalo 25 milijonov Američanov.

Prestop francoskega zvezdnika Thierryja Henryja v New York Red Bulls, ki je bil dokončan to sredo, je nov velik trenutek za večjo popularnost nogometa (soccerja, kot ga imenujejo Američani) v Združenih državah. To je pozdravil tudi angleški nogometaš David Beckham, ki je podobno potezo naredil predlani, ko se je odločil za igranje za Los Angeles Galaxy. "Vedel sem, da ga zanima MLS. Lepo, da je prišel. Thierry bo dober za nogomet v ZDA, saj bodo zaradi tega Američani spet govorili o njem. MLS lahko postane še uspešnejši. Za New York in Red Bulls je izjemno, da so ga dobili."

Če bo po Thierryju sem prišel še Ryan, bo to še boljše.
David Beckham
"Komaj čakam, da bom igral proti njemu. Sva dobra prijatelja in se odlično razumeva. Je izjemen talent," je same lepe besede o Henryju trosil Beckham, ki je pred prestopom v Los Angeles igral za Manchester United in Real Madrid, medtem ko se je Thierry uveljavil pri Juventusu, Arsenalu in Barceloni. Henry ni zadnji mega zvezdnik, ki namerava kariero končati v MLS. Beckham pozna še enega: "Mislim, da je Ryan dobro poskrbel za svoje telo in bi lahko igral še nekaj sezon. Če bo po Thierryju sem prišel še Ryan, bo to še boljše." David govori o 36-letnem nogometašu Manchester Uniteda Ryanu Giggsu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.