Šport > Nogomet
19 ogledov

Belec prvi vratar Slovenije

Vid Belec je vratar Interja in trenutno kot posojeni nogometaš brani za drugolig EPA
Slovenska nogometna reprezentanca je sinoči opravila uradni trening v Tirani pred sredino prijateljsko tekmo z Albanijo. Zaradi povišane telesne temperature ga je izpustil vratar Jasmin Handanović.
V desnem zgornjem kotu med sorodnimi članki ne spreglejte zgodb z reprezentančnega zbora na Brdu. Glavni junaki: Matjaž Kek, Marko Šuler in Zlatan Ljubijankić!

Prvi reprezentančni trening je tako opravilo osemnajst igralcev, selektor Matjaž Kek pa je tokrat med vratnicama lahko računal le na mladega Vida Belca. Jasmin Handanović je namreč zaradi povišane telesne temperataure ostal v hotelu, slovenska zdravstvena služba pa bo storila vse, da bo Jasmin do tekme z Albanci nared. Sicer je pred odhodom na Brdu pri Kranju Kek zbranim novinarjem povedal, da popolnoma zaupa starejšemu Handanoviću in Belcu, ki sta se izkazala z dobrimi predstavami v klubu, zato o pozivu novega vratarja ne razmišlja.

Slovenska reprezentanca bo v torek trenirala že v popoldanskih urah, zaradi nekoliko slabše travnate površine na Quemal Staffi pa so domačini Sloveniji za drugi trening ponudili drugo igrišče. Tega si bo v dopoldanskih urah ogledala slovenska delegacija, ki bo sprejela odločitev o prizorišču drugega treninga.


Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.