Šport > Nogomet
30 ogledov

Ben Arfa si želi ostati in se dokazati

hatem ben arfa EPA
Čeprav zaradi spora s trenerjem ne igra, si želi Francoz Hatem ben Arfa ostati član Newcastle Uniteda.

Številni spori s trenerjem Alanom Pardewom so se za Hatema Ben Arfo končali tako, da trenutno igralne minute zbira zgolj na tekmah rezervne ekipe Newcastle Uniteda. Kvalitete francoskega kreativnega vezista niso bile nikoli pod vprašajem, a mu trener ne zaupa več, zaradi česar ne igra več za prvo ekipo. Kljub temu pa Ben Arfa nima namena zapustiti srak in se ponovno dokazati ter se prebiti v prvo ekipo.

"Sem žalosten in frustriran, ne pa jezen. Mislim, da lahko naredim razliko na igrišču in rad bi to poizkusil dokazati. Mislim da Pardew verjame vame, ampak tega zgolj ne želi pokazati. Mora mi pokazati več zaupanja, da lahko zaigram na najvišji ravni, česar trenutno ne zmorem. Na igrišču lahko ponudim svoje sposobnosti, mojo napadalno kreativnost. Mislim, da lahko klubu dam veliko. Želim si ostati, ker so mi navijači dali ogromno ljubezni in jaz bi jim jo rad vrnil," je čustveno spregovoril Ben Arfa. 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.