Šport > Nogomet
20 ogledov

Benítez na treningu razjezil Ronalda

cristiano ronaldo EPA
Cristiano Ronaldo je bil na treningu Real Madrida kritičen do metod in odločitev novega trenerja Rafaela Beníteza.

Odnos med Cristianom Ronaldom in Rafaelom Benítezom, ki je pri kraljevemu klubu zamenjal Carla Ancelottija, je od prevzema nekdanjega trenerja Valencie vseskozi pod drobnogledom.

Real je v zaključku lanske sezone oznanil, da bo Ancelottija zamenjal z Benítezom, kar je presenetilo nogometno javnost in vneslo nemir v slačilnico belega baleta, saj so se številni nogometaši, med njimi tudi Ronaldo, z italijanskim strategom zelo dobro razumeli.

Galaktiki se v teh dneh pripravljajo na prijateljski obračun z Manchester Cityjem, Ronaldo pa je imel na trenignu kar nekaj pripomb na odločitve novega trenerja.

Portugalec je v enem od svojih prodorov zatresel mrežo malega gola, vendar je Benítez njegov zadetek razveljavil. Ronaldo se je razjezil in španskemu strategu očital, da opazi samo prekrške portugalskih nogometašev. Pri tem je jezno gestikuliral z roko, kot da bi njegov nesojeni zadetek odločal o zmagi na pomembni tekmi.



Nesoglasja med Ronaldom in Benítezom pa se niso končala na tej točki, temveč je imel 30-letnik še pripombe na vajo, ki si jo trener izbral za konec treninga. Benítez je od nogometašev zahteval, da pred odhodom v slačilnico vsak izmed njih zadane okvir vrat. Ronaldo je oporekal, češ, žoga mora v gol, televizijske kamere pa so ga ujele pri izjavi ''ne to sr***e''.

Benítez je v pogovoru z mediji spregovoril o odnosu s portugalskim superzvezdnikom. ''Najin odnos je enak kot odnos z drugimi nogometaši. Z vsemi se veliko pogovarjam,'' je povedal Španec in dodal: ''Zelo je tekmovalen. To je vrlina, ne slabost.''

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.