Šport > Nogomet
14 ogledov

Benitez: "Potrebujemo pet okrepitev"

Rafael Benitez po slabi sezoni ni zmogel zadržati stolčka pri Liverpoolu. (Foto: Žurnal24 main
Liverpool je slabo sezono končal tudi v ligi Evropa, kjer jih je v polfinalu izločil Atletico iz Madrida. Nogometni velikan po slabi sezoni potrebuje prevetritev in nove igralce.

Tako meni prvi strateg Liverpoola Španec Rafa Benitez: "Nekdo je dejal, da potrebujemo vsaj pet novih igralcev. Sam bi se z njim strinjal. To je nujno potrebno, če se spet želimo vmešati v vrh, tako v angleškem prvenstvu, kot v Evropi. Liverpool je velik klub, v katerem pa so se v zadnjih dveh letih zgodile velike spremembe. Moramo najti ravnotežje in se vrniti na stara pota."

Če bo Španec v prihodnji sezoni še vodil Redse bo znano v poletnih mesecih. Za usluge Beniteza se je ogrel Juventus, vendar pa trener trenutno ne želi dajati izjav okoli njegove prihodnosti. "Moja prihodnost je Chelsea. In potem Hull," se je na prihajajoči tekmi Liverpoola obrnil strateg in dodal, da je na slabše rezultate v veliki meri vplivala tudi smola s poškodbami.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.