Šport > Nogomet
6 ogledov

Benitez pričakuje spodrsljaj Vragov

Rafa Benitez bo odslej vodil Inter. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Trener Liverpoola Rafael Benitez po gladki zmagi nad Newcastlom (3:0) verjame, da njegovo moštvo še ni zapravilo vseh možnosti za osvojitev angleškega prvenstva.

Devetinštiridesetletni Benitez  je prepričan, da bo vodilnemu Manchestru (tri kola pred koncem ima tekmo manj in tri točke prednosti) spodrsnilo. Verjame, da bo njegovo moštvo to znalo izkoristiti. "Zmaga nad Newcastlom me je navdala z optimizmom. Lahko bi zabili še več golov. Spet smo bliže vrhu in lahko igramo še bolje," je dejal Španec na klopi Liverpoola. O vodilnih rdečih vragih pa je povedal: "Manchester ima dobro ekipo z dobrimi posamezniki. Dvakrat mora izgubiti, da bi ga prehiteli. Vseeno verjamem, da ga lahko ujamemo, da bo nekje naredil napako."

Na drugi strani mora L'pool dobiti vse tri tekme. "Samo to nam preostane. Moramo zmagovati. Videli bomo, kako bo Manchester prenesel ta pritisk," je dejal Benitez, ki bo za gostovanje pri West Hamu lahko računal na Xabija Alonsa in Javierja Mascherana. Oba sta proti Newcastlu staknila lažji poškodbi. Še boljša novica za vse Liverpoolove privržence pa je okrevanje španskega napadalca Fernanda Torresa. "Lahko bi zaigral že proti Newcastlu, a bi bilo tveganje preveliko. Proti West Hamu pa bo nared," je sklenil Benitez.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.