Šport > Nogomet
28 ogledov

Benítez se ni sprl s "fantastičnimi" igralci

Benitez Manchester City Chelsea Premier League Anglija liga prvenstvo EPA
Chelseajev trener Rafael Benítez je na torkovi novinarski konferenci ovrgel navedbe, da naj bi se po ligaškem porazu pri Manchester Cityju sprl s svojimi nogometaši, še posebej ostro pa s kapetanom Johnom Terryjem. Po poročanju nekaterih medijev naj bi Benítez nogometašem očital, da je njihovo vedenje stalo službe že kar nekaj trenerjev.

"Šlo je za običajno srečanje med igralci in strokovnim vodstvom, kar se zgodi po vsaki tekmi. Šlo je za običajen pogovor, nič drugega. To, da pokažeš razočaranje, je nekaj normalnega," je v torek pred mediji dejal Rafael Benítez, potem ko so trenerja Chelseaja medijska poročila povezovala s hudim prepirom na treningu, kjer naj bi se nepriljubljeni Španec še posebej hudo sporekel s kapetanom Johnom Terryjem.

"Lahko razumem frustracije Terryja, je pomemben igralec za nas, imel pa je poškodbo kolena. Šlo je le za kratko izmenjavo mnenj in to je to, nič drugega. Šlo je le za pogovor moštva po porazu. Imeli smo sestanek na igrišču z igralci in strokovnim vodstvom, kar je del našega posla. Zdaj moramo iti naprej in začeti z razmišljanjem o Middlesbroughu. Moj odnos z igralci je fantastičen. Nimam težav," je še dodal Benítez.

Po poročanju številnih otoških medijev je nekdanji trener Valencie, Liverpoola in Interja pred ostro izmenjavo mnenj s Terryjem okrcal svoje nogometaše, ki jim je zabrusil, da je njihovo vedenje stalo službe že celo kopico trenerjev, očital pa jim je tudi pomanjkanje volje in nezmožnost dojemanja taktičnih zamisli.

Terryja je Benítez ob nedeljskem porazu proti Manchester Cityju pustil na klopi, kapetan modrih pa bo skorajda zagotovo začel zaostalo tekmo petega kroga pokala FA proti drugoligašu Middlesbroughu, sploh ker bo njegov reprezentančni soigralec Gary Cahill zaradi bolezni ostal doma.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.