Šport > Nogomet
30 ogledov

''Vprašajte Beníteza, zakaj je tako''

karim benzema EPA
Karim Benzema je moral na šestih od osmih tekem v letošnji sezoni predčasno zapustiti igrišče, kar najboljšemu strelcu španske La Lige počasi načenja živce.

Francoski napadalec je dosegel edini zadetek za kraljevi klub na ligaškem derbiju z Atlético Madridom, kljub temu pa ga je trener v 77. minuti - še šestič na zadnjih osmih tekmah - potegnil na klop.

karim benzema | Avtor: EPA EPA
Benzema v povprečju zamudi četrt ure igralnega časa, pa čeprav gre za najboljšega strelca ekipe, ki v letošnji sezoni zabija enkrat na 84 minut.

Skupno je na klopi preživel 126 minut, polno minutažo pa je zabeležil samo na tekmi Lige prvakov s Šahtarjem in obračunu domačega prvenstva z Málago.

Benítez naj ne bi imel najboljšega odnosa s svojmi varovanci, kanček nezadovoljstva pa je moč čutiti tudi v besedah francoskega reprezentanta.

''Menjave so trenerjeva odločitev, jaz sem tukaj zato, da pomagam soigralcem,'' je povedal Benzema.

''Res je, naveličan sem, da moram z igrišča. Ostal bom miren in delal naprej, da ne bom vedno jaz tisti, ki bo zamenjan. Na klop me je potegnil zaradi rezultata in obrambnih razlogov. Res je, elektronska tabla vedno pokaže številko 9. Vprašajte Beníteza, zakaj je tako,'' je dodal Benzema.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.