Šport > Nogomet
4 ogledov

Benzema: "Letošnje leto bo sijajno"

Karim Benzema gol zadetek veselje proslavljanje slavje proslava Žurnal24 main
Realov napadalec Karim Benzema z velikim navdušenjem pričakuje začetek nove sezone in je prepričan, da bo zasedbi iz Madrida prinesla veliko lepega. Galaktiki so medtem v svoje vrste zvabili nadarjenega sedemletnika.

Realovci so v lansko sezono krenili polni pričakovanj in velikih ciljev. Na koncu so se morali galaktiki zadovoljiti le s kraljevim pokalom in obenem priznati premoč večnim tekmecem iz Katalonije. Karim Benzema je prepričan, da bo v prihajajoči sezoni drugače. "V letošnji sezoni imamo veliko ciljev. Uživali smo v odličnih pripravah, ki so bile na visokem nivoju. Čaka nas dolga sezona, ker bomo nastopali v vseh tekmovanjih, toda letošnje leto bo sijajno," je dejal odlični francoski napadalec, ki se nadeja, da bo tudi sam v odlični formi, ko se bo začela nova sezona. "Naredil sem vse, da bi bil pripravljen na novo sezono. Trenutno imam idealno težo, tudi glava in noge pa so pripravljene. Odkar sem se pridružil Realu sem dobil veliko izkušenj in želim si, da bi še naprej igral v isti formi kot v drugem delu prejšnje sezone." Benzema je od leta 2009, ko je prestopil iz Lyona, za velikana iz španske prestolnice v La ligi zabil 23 zadetkov na 60 srečanjih.

V Madrid prišel novi Messi?

V zadnjih dneh so se španski mediji na veliko razpisali tudi o prihodu komaj sedemletnega Argentinca Leonela Angela Coira na Santiago Bernabeu. Fantič je ob podpisu pogodbe za Real dejal, da je njegov sloviti rojak in član Barcelone Leo Messi njegov najljubši igralec, medtem ko na klubski ravni pesti stiska ravno za kraljevi klub. "Leo Mesi je moj vzornik, toda moje sanje so, da zaigram za prvo moštvo Reala," je povedal Leonel, ki ga prijatelji kličejo kar Leo, tako kot tudi njegovega vzornika. Strokovnjaki mladeniču napovedujejo odlično kariero in že vlečejo smernice z Messijem.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.