Šport > Nogomet
24 ogledov

Benzema razbija avtomobile

Takole je izgledal letak za praznovanje rojstnodnevne zabave Benzemaja in Rhoffa Žurnal24 main
Igralec madridskega Reala Karim Benzema je bil vpleten v novo prometno nesrečo (29. novembra je razbil audija Q7, ko se je zaletel v drevo pred svojim domom).

Tokrat je na Madagaskarju, kjer preživlja svoje novoletne počitnice skupaj s francoskim raperjem Rhoffom, ostal brez svojega lamborghinija. Noben od njiju ni utrpel poškodb.

 

Po podatkih policije se je nesreča zgodila okoli 6.30 zjutraj, ko sta se pevec in nogometaš iz diskoteke vračala v svoj hotel. Ni znano ali je vozil raper ali nogometaš. Nekatere priče trdijo, da je Benzema nesrečo povzročil, druge pa da ni vozil on. ''Ni bilo nič hujšega, na srečo ni bil nihče ranjen,'' je o nesreči povedal direktor diskoteke.

 

Benzema in Rohff sta praznovala rojstni dan obeh (Benzema 22, Rhoff 32) v noči s 23. na 24. december. Zabava naj bi po besedah direktorja diskoteke potekala v super vzdušju. ''Popil je nekaj kozarčkov, a Benzema je navsezadnje športnik. S pijačo ni pretiraval.''

 

Benzema je sicer že bil udeležen v prometni nesreči 29. novembra, ko se je pred svojim domom zaletel v drevo in popolnoma uničil svojega audija. Tudi takrat je iz avta prišel nepoškodovan.

 

Za zanimivost naj dodamo, da v Franciji Benzema v prometni kampanji  oglašuje varno vožnjo med mladimi vozniki.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.