Šport > Nogomet
0 ogledov

Benzema užival na Ibizi

Dudek Carvalho Benzema Žurnal24 main
Za Karimom Benzemajem v dresu Reala ni najboljša sezona, a kot priznava Francoz, ki je trenutno na počitnicah, ni v nobenem trenutku pomislil, da bi odšel iz madridskega kluba.

Karim Benzema trenutno uživa na počitnicah. Te dni je zapustil Ibizo in se preselil na Mauritius. Kot je priznal v intervjuju za španske kolege As-a, je na Ibizi zelo užival. "Na Ibizi je bilo fantastično. Nisem poznal tega otoka in moram reči, da me je navdušil. Naletel sem tudi na Carlesa Puyola, Mesuta Özila in na druge nogometaše." Pa je na magični Ibizi odmislil nogomet? "Poskušam se sprostiti, toda težko je, saj je nogomet v moji glavi vedno prisoten. Povrh vsega sem na počitnicah s takimi ljudmi, da o tem veliko govorimo. Žoga je vedno ob moji strani." Benzema je spregovoril tudi o Mourinhovih nasvetih ob koncu sezone. "Mourinho nam je zaželel srečne počitnice in nas prosil, da se vrnemo dobro pripravljeni. Smo profesionalnci in točno vemo, kaj storiti. Osebno se pazim veliko in 11. julija se bom v Madrid vrnil odlično pripravljen. Veliko plavam in kolesarim."

Francoski napadalec je še povedal, da kljub slabši sezoni nikoli ni pomislil, da bi zapustil vrste Reala Madrida. "Nikoli, ponavljam, nikoli, nisem razmišljal o odhodu!" Realova devetica pa je spregovorila tudi o prijateljstvu z rojakom Zinedinom Zidanom. "Na začetku, ko sem prišel v Madrid, si z Zizoujem nisva bila zelo blizu, toda sčasoma je med nama zraslo prijateljstvo. Pogovarjava se po telefonu, se dobivava, on pa mi pomaga in svetuje."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.