Šport > Nogomet
23 ogledov

Berić začel znova trenirati

Robert Berić Profimedias
Slovenski reprezentančni napadalec je začel trenirati po hudi poškodbi kolena.

Slovenski nogometaš Robert Berić, ki je 8. novembra na derbiju med Lyonom in St. Etiennom postal žrtev grobega starta Jordana Ferrija, je danes opravil svoj prvi trening po poškodbi. Vendar 24-letni nogometaš iz Krškega ne pričakuje, da bi v letošnji sezoni že lahko zaigral za St. Etienne.

Berić je bil na začetku sezone 2015/16 najučinkovitejši slovenski nogometaš, saj je za svoj nekdanji klub Rapid iz Dunaja in zdajšnji St. Etienne na 22 tekmah v različnih tekmovanjih dosegel 11 golov, pohvalil pa se je lahko tudi s sedmimi podajami. Prav tako je bil strelec gola na tekmi z Estonijo septembra lani, toda le nekaj dni pred tekmami dodatnih kvalifikacij je bil v 78. minuti tekmeproti Lyonu ob zaostanku z 0:3 žrtev brutalnega starta Ferrija, poznejši podrobnejši pregled pa je pokazal, da ima strgano križno vez desnega kolena, kar ga je za dlje časa oddaljilo od nogometnih igrišč.

Danes je nekdanji član Maribora štiri mesece po operaciji obul nogometne čevlje, vendar je zanj letošnja sezona že končana. Berić je bil v svoji karieri že pred tem enkrat dlje časa odsoten zaradi poškodbe.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.