Šport > Nogomet
21 ogledov

Berlusconi: "Drago, a vredno"

1/17
Žurnal24 main
Lastnik Milana, italijanski premier in med drugim tudi očka Barbare, "prijateljice" Alexandra Pata, Silvio Berlusconi je po 18. naslovu (scudettu) Milana v zgodovini dejal, da je bilo to drago, a vredno.

Oglejte si drugi del galerije ob Milanovem scudettu, tudi z Barbaro Berlusconi v Patovem objemu.

Tekmo z Romo (0:0) in brizganje penine na igrišču pa najdete TUKAJ.

Rdeče-črni so po točki z Romo (0:0) prekinili petletno vladavino njihovih najbolj zagrizenih tekmecev, nogometašev Interja, in si zagotovili prvi naslov po letu 2004. "Končno smo osvojili naslov, za katerega smo se toliko trudili. Trener Massimiliano Allegri se je hitro prilagodil, prihodi okrepitev Zlatana Ibrahimovića, Kevina-Princea Boatenga in Marka Van Bommla pa so bili odločilni," je dejal večni predsednik Milana, ki je v Ligi prvakov izpadel v osmini finala proti Tottenhamu, a Silvio je optimist: "Sezona ni bila poceni. Za osvajanje nogometnih lovorik moraš vlagati denar in sprejemati prave odločitve, posebej na evropskem prizorišču. Milan bo tudi v prihodnje eden od vodilnih klubov."

Eden od porokov za je tudi Berlusconijeva obljuba trenerju Massimilianu Allegriju. "Predsednik nam je obljubil presenečenje," je na zanimivo poletje namignil Allegri. "Že tako kakovostno sestavo moštva je treba okrepiti. Osvojitev naslova že v prvi sezoni na klopi mi je v veliko zadovoljstvo. Hvala predsedniku za takšno ekipo," je še dodal.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.