Šport > Nogomet
14 ogledov

Berlusconi: "Ne bi se branili Ronalda"

Berlusconi bi rad konec sezone dvignil scudetto, nato pa podpisal Ronalda. (Foto Žurnal24 main
Clarence Seedorf in Andrea Pirla nista več rosno mlada in lastnik AC Milana Silvio Berlusconi se že ozira za poletnimi okrepitvami. Pravi, da ni nič narobe, če sanja o Realovem Cristianu Ronaldu.

Silvio Berlusconi, italijanski premier in lastnik nogometnega velikana AC Milana, je v pogovoru za domačo televizijsko postajo Italia 7 Gold dejal, da bo v primeru končnega zmagoslavja svojega moštva v Serie A poskušal na stadion San Siro pripeljati portugalskega nogometnega virtuoza v majici madridskega Reala – Cristiana Ronalda. "Ronaldo v Milanu? Sanje niso prepovedane, včasih se tudi uresničijo. Če osvojimo scudetto, potem bomo v poletnem prestopnem roku kupili eno ali dve zveneči nogometni imeni. Prepričan sem, da nihče ne bi imel nič proti, če bi bil to Ronaldo," je dejal Berlusconi.

Nogometni velikan iz Lombardije je pred začetkom sezone v svoje vrste zvabil Šveda Zlatana Ibrahimovića in Brazilca Robinha, medtem ko je Ronaldo že drugo sezono član Reala iz Madrida. Pred tem je igral za angleški Manchester United, ki ga je za 94 milijonov evrov prodal moštvu iz španske prestolnice. Kljub najnovejši kazni Ibrahimoviću (zaradi preklinjanja) Berlusconi ta nakup šteje za uspešnega: "Sem vrgel stran denar? Nisem." AC Milan trenutno vodi v elitnem italijanskem nogometnem prvenstvu, pred drugouvrščenim Napolijem ima tri, pred tretjeuvrščenim Interjem iz Milana pa pet točk prednosti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.