Šport > Nogomet
11 ogledov

Besni Neymar oblajal tudi soigralca

neymar EPA
Napadalec Barcelone je bil na ligaški tekmi z Valencio pred tem, da fizično obračuna s soigralcem Jordijem Albo. Slabo se je godilo tudi Lionelu Messiju, ki je moral poslušati žvižge Barçinih navijačev.

V Španiji še vedno odmeva tretji zaporedni ligaški poraz Barcelone, s katerim so aktualni prvaki zapravili vso prednost na ligaški lestvici in se po številu točk izenačili z Atlético Madridom.

Real Madrid na tretjem mestu zaostaja le točko, tako da je troboj za ligaško zvezdico spet povsem odprt.

Tekma z Valencio pa ni bila odmevna le po zaslugi končnega rezultata, temveč je za razburjenje po zadnjem sodniškem pisku poskrbel Neymar, ki se je zapletel v prerivanje z nekaterimi gostujočimi igralci.

Brazilec je bil med tekmo večkrat deležen grobega posredovanja s strani nogometašev Valencie, kar je najverjetneje pripeljalo do njegovega izbruha po tekmi.

A Brazilca niso razjezili le gostje, temveč mu je na žulj stopil tudi soigralec Jordi Alba. Španski branilec mu v enem izmed napadov ni podal žoge, kar je Neymarja tako razjezilo, da je soigralca najprej nahrulil, nato pa  provokativno vprašal, če ima kakšen problem. Alba se ni pustil sprovocirati.

Slabo pa se je po tekmi godilo tudi Lionelu Messiju, ki je med zapuščanjem stadiona Camp Nou moral poslušati očitke navijačev o pomanjkanju truda. Gorečih podpornikov ni zanimalo, da je argentinski superzvezdnik na srečanju španskega prvenstva dosegel že 500. gol v karieri. ''Zdaj teče bolj kot na igrišču,'' je dejal eden od razočaranih navijačev.

 
Komentarjev 1
  • lucija.cestnik 19:45 19.april 2016.

    Ta bi se rad tepel ... Prav smešno ga je gledat, k provocira ljudi, k bi ga razbili v sekundi. Polovica ekipe U15 ga nokavtira s prvim šusom. Na igrišču pa skače k pičkica v vsakem duelu.