Šport > Nogomet
60 ogledov

Besni Piqué nad predsednika La Lige

gerard pique Reševalni pas/Twitter
Zvezdnik Barcelona je po koncu tekme z Villarrealom vpil na predsednika španske La Lige Javierja Tebasa.

Barcelona je  v 17. krogu španskega prvenstva tudi po zaslugi spornih sodniških odločitev iztržila le točko proti Villarrealu (1:1) in si privoščila velik spodrsljaj v boju za naslov državnega prvaka.

S tekmo več ima zdaj pet točk zaostanka za večnim tekmecem Real Madridom, z visoko zmago proti Real Sociedadu pa jo je z drugega ne tretje mesto potisnila Sevilla.

Branilec aktualnega prvaka Gerard Piqué, ki je imel na temo sojenja veliko povedati že po tekmi z Athletic Bilbaom, je po zadnjem sodniškem pisku besnel, da bi moral delivec pravice dosoditi enajstmetrovko v korist Barcelone, ko je strel Lionela Messija v roko zadel Bruna Soriana.

Španski reprezentant je po zadnjem sodniškem pisku odhitel proti slačilnici, še prej pa se je ustavil pred častno ložo in v smeri prvega moža La Lige Javierja Tebasa zavpil: ''Si videl tole? Da, ti, si videl tole?''

Kasneje je v pogovoru z novinarji povedal: ''Danes bi morali dosoditi dve čisti enajstmetrovki v našo korist.'' Na vprašanje, ali ga skrbi, da bo za svojo potezo kaznovan, pa je odvrnil: ''Vsak teden imam več razlogov. Še vedno mislim tako in vsakič dokažejo, da imam prav.''

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.