Šport > Nogomet
29 ogledov

Bi kupili karte za Wembley ... Za 10 €?!

Oplov promotor z dvema srečnežema. (Foto: YouTube)
1/2
Žurnal24 main
Kaj bi storili, če bi vam sredi Barcelone nekdo ponudil karto za finale Lige prvakov? In to za deset evrov! Prodajalcu je po stotih zavrnitvah na koncu le uspelo. V videu si poglejte, kdo sta bila srečneža.

Promocija proizvajalca avtomobilov Opel je trajala dlje od pričakovanj, potem ko prodajalcu dveh originalnih vstopnic za finale Lige prvakov med Barcelono in Manchester Unitedom ni uspelo prodati dragocenih lističev. Razlog je seveda na dlani: kdo pri zdravi pameti bi najbolj želeni košček papirja letošnjega leta želel prodati po tako smešno nizki ceni? Mnogi navijači Barcelone so v okolici Camp Noua in v mestnem središču zavrnili moža z očali, ki pa je na koncu le našel dva toliko pametna (ali neumna?) mimoidoča, ki si bosta finale na Wembleyju naslednji teden ogledala za vsega deset evrov!

Tudi srečni par si je kar nekaj časa obotavljal: "Ne vem ... Še nikoli nisem videla, kako izgledajo vstopnice," je povedalo dekle, toda na svojo srečo se je skupaj s spremljevalcem odločilo pravilno ...

Video prodajanja dragocenih vstopnic po Barceloni (vir: YouTube):

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.