Šport > Nogomet
32 ogledov

Bielsa v sporu s klubsko upravo Athletica

Marcelo Bielsa EPA
Argentinski trener Marcelo Bielsa je po sporu s klubsko upravo španskega nogometnega prvoligaša Athletica iz Bilbaa odstopil s trenerskega položaja, so zapisali pri španskem športnem dnevniku Marca. Bielsa ter njegovi pomočniki so po javnem sporu z upravo glede novih prostorov za trening, gradnja se je vnovič zamaknila, odkorakali iz kluba.

Nekdanji selektor Argentine in Čila, ki je v minuli sezoni popeljal baskovski klub do finala evropske lige ter finala španskega kraljevega pokala, je minuli mesec sicer podaljšal sodelovanje s klubom do junija 2013. Zdaj se kot možni naslednik Bielse omenja Ernesto Valverde.

Toda Marca danes poroča, da se je Argentinec sestal z upravnim odborom, s katerim je imel dveurni sestanek, ki bi lahko vplival na njegovo odločitev. Nihče od vpletenih ni želel komentirati vsebine pogovorov, medtem ko Ernesto Valverde še vedno čaka na klic. Lanska sezone je bila za Athletico ena najboljših v zadnjih letih, saj so nastopili v dveh finalih. V španskem pokalu so zaigrali proti Barceloni, v finalu evropske lige pa proti Atleticu iz Madrida.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.