Šport > Nogomet
12 ogledov

Bild: Džeko podpisal za City!

Edin Dzeko Džeko gol zadetek veselje slavje proslavljanje proslava Žurnal24 main
Sredine novice iz Nemčije govorijo o tem, da je napadalec Wolfsburga Edin Džeko zelo blizu prestopa k Manchestru Cityju. Sinjemodri naj bi celo podrli bundesligaški rekord: 40 milijonov evrov!
Prodaja bi podrla rekord, 40-kratni profit!
Trenutni rekord po ceni prestopa drži Bayern München, ki je leta 2009 za Maria Gomeza Stuttgartu odštel 30 milijonov evrov. Volkovi iz Wolfsburga bi s prodajo Edina Džeka zaslužili praktično neverjetne denarje, sploh če upoštevamo dejstvo, da se jim je leta 2007 pridružil iz FK Teplic za "smešen" milijon evrov!

Napadalec bosanske reprezentance in nemškega Wolfsburga, Edin Džeko, naj bi bil po poročanju nemških medijev tik pred prestopom k Manchestru Cityju. Nekateri, kot denimo tabloid Bild, celo pravijo, da je prestop že gotova stvar, in sicer za bundesligaški rekord: 40 milijonov evrov!

Džeko se sicer že nekaj časa bori za prestop iz Wolfsburga, a je prej vedno govoril, da je njegov prvi izbor AC Milan, za katerega je navijal kot otrok. Njegov morebitni prihod bi brez dvoma začel "eksodus" napadalcev pri Citizens, saj so že zdaj odveč Roque Santa Cruz, Emmanuel Adebayor in Jo, samo nogometni bog pa ve, kako dobro bi se Džeko znašel ob težavnem Mariu Balotelliju. Ni skrivnost, da se želi trener Roberto Mancini znebiti vsaj še štirih nogometašev, kar bi poleg Džeka odprlo vrata še vsaj dvema nakupoma v zimskem prestopnem roku. "V tej sezoni imamo priložnost osvojiti naslov prvakov in odločilen faktor bi lahko bil Edin Džeko. Ta igralec lahko prinese naslove, zato si ga želimo," je Mancinija citiral wolfsburški Wolfsburger Allgemaine.

Ob omembi imena Edina Džeka si, verjamemo, še vedno rade volje ogledate njegov zadetek proti Belgiji v dresu Bosne in Hercegovine:

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.