Šport > Nogomet
41 ogledov

Bildu vrnil milo za drago

Tim Matavž EPA
Bild se je ob prestopu Bastiana Scweinsteigerja pošalil na račun slovenskega reprezentanta Tima Matavža, ta pa jim z objavo na Facebooku ni ostal dolžan

Vse skupaj se je začelo oktobra lani, ko so pri Bildu po začetku sezone objavili krajši članek o tem, da je Tim Matavž, glede na to, da je takrat šlo za najdražjega igralca Augsburga, preveč len in ne pomaga dovolj vezistom. Toda kritika ni bila tista, ki je Matavža tako zelo zmotila, temveč dejstvo, da so ob njegovem članku objavili fotografijo legende kluba Daniela Baierja.

Bild je pred dnevi ponovno udaril po slovenskem reprezentantu. Tokrat sicer na Facebooku, kjer so objavili fotografijo Bastiana Schweinsteigerja, ki je pri Manchester Unitedu izbral število 23. Podpis pod sliko se je glasil: "Tim Matavž, Johannes van den Bergh, Michael Jordan - legende, ki so na hrbtu nosile številke 23. Zdaj tudi Bastian Schweinsteiger na svoji prvi tekmi za Manchester United." 

 

Matavž je nemškemu časniku vrnil z objavo na Facebooku. "Hvala fantje! Res zelo hvala! Ne morete verjeti, koliko mi pomeni vaša objava v soboto. Toda v bistvu imam nekaj dvomov. Sem ponosen, da sem omenjen v istem stavki kot legenda Michael Jordan ali Bastian Schweinsteiger. Toda kako naj vas jemljem resno po napaki minulo poletje. Niste bili sposobni prepoznati prave legende Augsburga Daniela Baierja. Mislili ste, da sem jaz. Kar naenkrat sem imel slab občutek. Bili ste sarkastični!!!! Toda nato me je soigralec Cristiano Ronaldo pomiril. Vi niste nespoštljivi in nikoli ne bi uporabljali imen legend za neslano šalo. In hej, vsi lahko koga zamenjamo za drugo osebo. Toda zdaj moram iti. Imam trening s soigralci iz Milana."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.