Šport > Nogomet
57 ogledov

Bilića zmotile novinarjeve nogavice

slaven bilić Youtube
Nekdanji hrvaški selektor Slaven Bilić je poskrbel za šov na tiskovni konferenci pred tekmo s Tottenhamom, ko se je obregnil v nogavice enega od novinarjev.

West Ham United se bo v 28. krogu angleške Premier League pomeril s Tottenhamom, ki bi se z zmago po številu točk izenačil z vodilnim Leicester Cityjem.

Trener kladiv Slaven Bilić je na tiskovni konferenci odgovarjal na vprašanja predstavnikov sedme sile, ko mu je pozornost ušla na dve različni nogavici enega od angleških novinarjev.

''Različni nogavici imate, kajne?'' je vprašal Bilić, novinar pa mu je odvrnil: ''Da, rad si popestrim stvari. Niste pristaš?'' ''Nisem,'' je v smehu dejal hrvaški strokovnjak.

Novinarji so Bilića še povprašali, ali bi raje osvojil pokal FA ali se uvrstil v naslednje sezono Lige prvakov. Nekdanji hrvaški selektor je pojasnil, da bi nedvomno raje osvojil oprijemljivo lovoriko, kot pa pogorel v najmočnejšem nogometnem tekmovanju na svetu.

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.