Šport > Nogomet
17 ogledov

Birsa: Anglija kot smetana na torti

Valter Birsa Katarina Ponjavić
Potem ko so imeli izbranci Srečka Katanca soboto in nedeljo prosto, so v ponedeljek spet zagrizli v priprave.

Priprave Slovenije za tekmo z Anglijo zaenkrat potekajo brez posebnosti, v reprezentanci se zagrizeno pripravljajo na obračun z otoško selekcijo, za katerega tudi Valter Birsa pravi, da bo poseben.

"Tekma z Anglijo bi lahko bila smetana na torti, čeprav moramo še videti, kako se bo odvila. Anglija je vselej favorit, ne nazadnje so nogomet začeli prvi igrati prav Angleži. To pa niti ni nujno slabo za nas. Mi bomo poskušali odigrati eno dobro tekmo in mislim, da nam lahko uspe," pravi vezist Chieva iz Verone, ki bo v nedeljo predvidoma že 73-ič oblekel majico z državnim grbom Slovenije.

Ne glede na bogate izkušnje, se Birsa veseli vsake priložnosti za zastopanje slovenskih barv. "Vsaka tekma je zgodba zase, vsakič je prisoten nek drugačen naboj," razloži 29-letnik in izpostavi dodaten razlog za vznemirjenje pred tekmo. "Zelo lepo bo peti himno skupaj z našimi navijači." Do obračuna v Stožicah bodo naši fantje prelili še veliko znoja, kar pa velja tudi za Angleže.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.