Šport > Nogomet
11 ogledov

Birsa po zvinu gležnja še vedno "visi"

sport 06.02.13. prijateljska tekma slovenska reprezentanca in Bosna in Hercegovi Saša Despot
Slovenska nogometna reprezentanca je v Kopru pred pol ure končala drugi današnji trening pred petkovo tekmo proti Islandiji v sklopu kvalifikacij za svetovno prvenstvo 2014. Še vedno pa ni jasno, ali bo Valter Birsa, ki si je na dopoldanskem treningu zvil gleženj, lahko nastopil na petkovem obračunu v Ljubljani.

"Pri Valterju gre za klasičen zvin gležnja. Videli bomo, kako bo z njim jutri in v četrtek, zaenkrat še ne moremo ničesar napovedati," je povedal tehnični vodja slovenske izbrane vrste Boštjan Gasser. Popoldanski trening je minil brez tovrstnih nevšečnosti, lažje je treniral tudi že izkušeni napadalec Milivoje Novaković, ki je moral v ponedeljek zaradi težav z zobmi k zobozdravniku.

Slovenska reprezentanca bi morala v sredo ob 18. uri preizkusiti zelenico na stožiškem stadionu, kjer se bo v petek prav tako ob 18. začela tekma proti Islandcem, a se bo po nekaterih informacijah iz slovenskega tabora tudi zaradi vremenske napovedi še jutri zadržala na Obali, v Stožicah pa vadila v četrtek.

Na stožiškem stadionu pa so danes prvi uradni trening že opravili Islandci, saj nadomestno igrišče v Spodnji Šiški po ponedeljkovem sneženju in deževju ni bilo nared.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.