Šport > Nogomet
40 ogledov

Birsa razbil svojega ferrarija

birsa grb nzs slovenska nogometna reprezentanca dres Saša Despot
Slovenski reprezentant Valter Birsa je v soboto med vožnjo na trening razbil svojega ferrarija F430. Šempetrčan jo je odnesel brez prask.

Valter Birsa se je v prometno nesrečo zapletel med vožnjo na trening, ko je v predoru na avtocesti blizu Genove izgubil nadzor nad svojim ferrarijem F430 in pri tem trčil v steno. Član italijanskega prvoligaša Genoe jo je odnesel brez poškodb, precej slabše pa jo je verjetno odnesel njegov jekleni konjiček. Za nameček so Birso za nesrečo kaznovali še italijanski policisti, ki pa so mu zaradi kršenja cestnih predpisov naložili le kazen v višini 39 evrov.

Birsa v letošnji sezoni igra v italijanski Serie A, kjer zastopa barve Genoe. Potem ko je začetek sezone večinoma spremljal s klopi za rezervne igralce oziroma tribune, v zadnjem času dobiva veliko več priložnosti za igro. V nedeljo je tako v predzadnjem kolu prvenstva ob porazu proti Udineseju Samirja Handanovića z 0:2 igral od 75. minute.

Komentarjev 5
  • biribiri 11:52 08.maj 2012.

    prvič slišim, da je šempetrčan....ponavadi je bil šempetrc....

  • Arangen Kerthee 02:22 08.maj 2012.

    Kaj pa če je storil to namerno? Da bo tako dober kot Ronaldo, saj je on tut razbil Ferrarija :D

  • Ronald Reagan 22:34 07.maj 2012.

    v normalnem svetu nimajo oderuških kazni...verjetno so mu zaračunali izlet s ceste ali kaj podobnega...kar te pri nas opilijo 250€