Šport > Nogomet
16 ogledov

Birsa v Genoo (?), Berič ostaja

Valter Birsa bo v nekaj tednih tudi uradno postal član italijanske Genoe. (Foto: Žurnal24 main
Valter Birsa bi se po pisanju italijanskih medijev kaj kmalu utegnil iz Francije preseliti v Italijo. Snubila naj bi ga Genoa, za katero igra tudi Enej Jelenič. Prestop pa naj bi se zgodil še danes. Berič ostaja vijolica.

Genoa trenutno v Serie A zaseda 15. mesto. Letos so rdeče-modri zbrali šest zmag, šest remijev in osem porazov.

Vodilni možje kluba iz Genove so se po pisanju spletnega portala corrieremercantile.it še danes (petek, op. a) danes sestali z Birso in predstavniki Auxerra, da določijo še zadnje podrobnosti. Če bo šlo vse po načrtih, naj bi Valter, za katerega naj bi se zelo ogrel kar sam predsednik Genoe Enrico Preziosi, še danes s zasebnim letalom lastnika rdeče-modrih pripotoval v Genovo, so še zapisali pri Corriere Mercantile. Zavrteli smo številko Valterja Birse, ki nam je zaupal. ''Zelo si želim v Genoo, toda trener Jean Fernandez pravi, da me ne more pustiti, ker zaradi poškodb resno računa name v preostanku sezone.''

Berič ostaja v Mariboru
Pred dnevi smo pisali o tem, da imajo pri Mariboru na pladnju dve ponudbi (eno bundesligaško in eno iz Serie A) za Roberta Beriča. V Mariboru naj bi se kljub lepim vsotam odločili, da bo Berič ostal vijolica. Verjetnost, da bi Berič odšel iz Maribora, je po besedah njegovega menedžerja Amirja Ružnića majhna. ''Mislim, da bo Berič ostal v Mariboru. 99,9-odstotno ostaja v Mariboru,'' nam je zaupal.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.