Šport > Nogomet
12 ogledov

''Blatter naučil krasti Platinija''

sepp blatter michel platini EPA
Nekdanji argentinski nogometni zvezdnik Diego Maradona je znova kritiziral vodilna moža Evropske (Uefa) in Mednarodne nogometne zveze (Fifa) Michela Platinija in Seppa Blatterja.

Diego Maradona pravi, da je Platini, ki se poteguje za mesto prvega moža Fife, podoben Blatterju. Ta ga je po Maradonovem mnenju naučil krasti.

diego maradona | Avtor: EPA EPA
"Blatter je povzročil veliko škode nogometu in to s Platinijem je farsa. Pretvarjata se, da nimata nikakršne povezave, v bistvu pa sta vedno delala z ramo ob rami," je za neapeljsko televizijsko postajo PiuEnne povedal Maradona.

"Če si želimo transparentno Fifo, potem ne moremo glasovati za Platinija, ki je blizu Blatterju. Ta ga je naučil krasti," je za časnik Corriere dello Sport povedal svetovni prvak iz leta 1986.

Štiriinpetdesetletni Maradona pravi, da je dosegel dogovor z jordanskim princem Alijem, še enim kandidatom za predsednika Fife. "Če bo zmagal na volitvah, potem bom jaz eden njegovih podpredsednikov," je zaključil nekdanji zvezdnik Napolija in Barcelone.

Volitve za predsednika Fife bodo 26. februarja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.