Šport > Nogomet
18 ogledov

Blatter zadovoljen nad videnim

Joseph Blatter se je iz Južne Afrike vrnil dobre volje. Žurnal24 main
Predsednik Mednarodne nogometne zveze Joseph Blatter se je mudil na ogledu priprav na svetovno prvenstvo v Južni Afriki. Glede na videno, je Blatter prepričan, da bo do prvenstva vse nared.

Predsednik Mednarodne nogometne zveze (FIFA) Joseph Blatter se je štiri dni mudil v Južnoafriški republiki, kjer si je ogledal, kako potekajo zaključna dela na prizoriščih tekem svetovnega prvenstva leta 2010. Prvi mož svetovne krovne nogometne organizacije je bil z opravljenim delom nadvse zadovoljen.

"Glede na to, kar sem na zadnjem obisku videl, se že veselim prihodnjega prvenstva," je po ogledu stadiona Ellis park v Johannesburgu, drugega izmed dveh stadionov v tem mestu, dejal Blatter. Slednji je bil predvsem navdušen nad marljivim delom kakšnih 20.000 delavcev, za katere se bo zavzel, da bodo dobili dve vstopnici za eno od tekem naslednjega mundiala.

"Prvenstvo bo, glede na videno, zagotovo na zelo visoki kakovostni ravni, še najbolj navdušen pa sem nad varnostnimi ukrepi," je še dejal Blatter, čigar obisk je bil izveden predvsem zaradi dejstva, da so dela še pred kratkim močno zaostajala za prvotnim načrtom. "Zadeve se močno izboljšujejo in menim, da ni več nikakršnih skrbi, da prvenstva v Južnoafriški republiki leta 2010 ne bi bilo," je še dejal prvi mož zveze FIFA.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.