Šport > Nogomet
95 ogledov

"Blatter živi v sanjskem svetu"

Predsednik švicarskega nogometnega kluba Sion Christian Constantin Profimedias
Predsednik švicarskega nogometnega kluba Sion Constantin meni, da je Blatter popolnoma izgubil stik z realnostjo.

Predsednik švicarskega nogometnega kluba Sion Christian Constantin je v intervjuju za francoski časopis L'Equipe povedal, da dvomi, da je predsednik Fife Sepp Blatter še prišteven.

"Misli, da je papež, nog nima več na tleh. Kar je želel Blatter, sta bili svetovni prvenstvi v Rusiji 2018 in 2022 v ZDA ter tekma med Izraelom in Palestino. Želel si je prejeti Nobelovo nagrado za mir," je povedal Consantin in dodal, da meni, da se je Blatterju zmešalo.

"Na takem nivoju ljudje nimajo več razuma. Ljudje oblasti so istočasno otroci in norci," je prepričan švicarski arhitekt, ki je leta 2003 kupil klub Sion, ki se je znašel v finančnih težavah.

"Na dan suspenza sem Blatterja srečal v centrali Fife. Skupaj sva popila whiskey. Povedal sem mu 'Moraš zapustiti svojo pisarno.' Odgovoril mi je: 'Prepovedali so mi le delo. Tako, da bom pil kavo, gledal televizijo, a v moji pisarni bom ostal.' Rekel sem mu, da je žurke konec, a tega ne želi uvideti," je razložil Constantin novinarju L'Equipe.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.