Šport > Nogomet
28 ogledov

Bo Guardiola pozdravil nazaj?

milan roma ibrahimović EPA
Napadalec Milana Zlatan Ibrahimović bo na tekmi Lige prvakov zagotovo pozdravil trenerja Barcelone Pepa Guardiolo. Zanimivo pa bo videti, če mu bo nekdaj odličen nogometaš vrnil pozdrav.

Zlatan Ibrahimović in Pep Guardiola vse od odhoda Šveda iz Barcelone nista v najboljših odnosih. Ibrahimović vseskozi udriha čez uspešnega trenerja, prejšnji teden pa je z zapisi v avtobiografiji znova poskrbel za polnjenje časopisnih stolpcev. Napadalec Milana je brez dlake na jeziku spregovoril o svojem nekdanjem klubu Barceloni in trenerju Guardioli. Ibrahimović naj bi med igranjem za ponos Katalonije Guardioli celo grozil, da ga bo nokavtiral! Svojim nekdanjim soigralcem pa je očital, da so kot šolarčki, ki slepo ubogajo svojega trenerja.

Po medijski "vojni" bo še kako zanimivo na srečanju Lige prvakov med Milanom in Barcelono na San Siru, ki bo na sporedu 23. novembra. Italijanske kolege je zanimalo, če bo Ibra pozdravil Guardiolo? "Kako se bom odzval, ko bo Guardiola prišel na San Siro? Pozdravil ga bom. Nato bomo videli, kako se bo odzval in kaj se bo zgodilo," je Ibra zaupal Gazzetti dello Sport.

Ibrahimović je zaradi težav z gležnjem izpustil prvo medsebojno srečanje Barcelone in Milana v Ligi prvakov na Nou Campu, ki se je končalo z neodločenim izidom 2:2.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.