Šport > Nogomet
21 ogledov

Bo nov trener Leicester Cityja noj?

Nigel Pearson Profimedias
Stavite? Angleške stavnice so ponudile zanimivo kvoto 500 na to, da bo noj novi trener Leicestra. Šala na račun bivšega trenerja Nigela Pearsona je vsekakor popestrila dogajanje

"Ste mogoče noj? Glavo imate več kot očitno v pesku. Ste dovolj gibčni, da vam to lahko uspe? Dvomim. Velikokrat ste tukaj in da postavite takšno vprašanje, morate biti zelo neumni", je na novinarski konferenci v aprilu bivši trener Leicester Cityja Nigel Pearson odgovoril novinarju, ki poroča o klubu.

Pearson je pred desetimi dnevi dobil odpoved, angleške stavnice pa imajo kot je to v navadi ponudbo kdo bo novi trener Leicestra. Ne, to ni šala, na seznamu je namreč tudi noj, za 1 vložen funt pa ponujajo izplačilo 500, če bi tudi v resnici noj sedel na klop kluba.

Lisjaki bodo prvo prijateljsko tekmo odigrali 21. julija proti Lincoln Cityju, do pričetka sezone pa bodo odigrali še štiri prijateljske tekme, vse proti nižjeligašem. Sezona se v Angliji začne 8. avgusta, ko bo na King Power Stadium prišla ekipa Sunderlanda, do takrat pa naj bi bil znan tudi novi trener. Po poročanju angleških medijev bi to lahko bil Predrag Radosavljević.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.