Šport > Nogomet
25 ogledov

Bo Oblak po Barçi izločil še Bayern?

jan oblak Profimedias
Nogometaši v Ligi prvakov bodo drevi in v sredo odigrali povratni polfinalni tekmi.

Danes ob 20.45 bo v Münchnu pri Bayernu gostoval Atlético Madrid s slovenskim reprezentančnim vratarjem Janom Oblakom, v sredo ob 20.45 pa se bosta v Madridu pomerila Real in Manchester City.

Dvoboj Bavarcev z Madridčani se bo začel s prednostjo gostov, ki so pred domačimi navijači z zadetkom Saúla Ñígueza slavili z 1:0. Pri Bayernu zaradi poškodb ne bosta igrala Holger Badstuber in Arjen Robben, vprašljiv pa je Franck Ribéry zaradi težav s hrbtom.

Pri Špancih bo zaradi poškodbe noge manjkal Tiago. Sta pa zeleno luč dobila branilec Diego Godín in krilni nogometaš Yannick Ferreira Carrasco.

CR7 vendarle pripravljen?

Real in Manchester City pa sta se na prvi tekmi razšla brez zadetkov. Kot kaže, bo pri Madridčanih lahko zaigral prvi zvezdnik Cristiano Ronaldo, ki je zaradi poškodbe stegenske mišice izpustil dvoboj na Otoku.

Še vedno pa ni znana usoda Karima Benzemaja. Pri Angležih zaradi poškodbe ne bo Davida Silve, bržčas pa bosta lahko zaigrala Yaya Touré in Samir Nasri.

Liga prvakov, polfinale (povratni tekmi):

Torek ob 20.45:
Bayern München - Atlético Madrid  /0:1/

Sreda ob 20.45:
Real Madrid - Manchester City  /0:0/

/X:Y/ - izid prve tekme

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.