Šport > Nogomet
11 ogledov

Bo počilo med Schustrom in Mijatovićem?

Denar zgladi marsikateri spor. Tudi (ali še posebej) v nogometnem poslu. Žurnal24 main
Trener madridskega Reala Bernd Schuster in njegov športni direktor Predrag Mijatović naj bi bila na bojni nogi. Tihih sporov naj bi bilo že kar nekaj - kdaj bo udarilo na plan?

Šef strokovnega štaba španskega nogometnega prvaka, Nemec Bernd Schuster, in športni direktor kraljevskega kluba Predrag Mijatović sta v tihi vojni, poročajo španski mediji. Črnogorec naj bi dolgo nasprotoval Schusterjevemu prihodu v Madrid, ker se ni strinjal z Nemčevo izbiro novih igralcev, še najbolj pa ga je zmotilo, da je Schuster iz svojega nekdanjega kluba Getafeja pripeljal tudi pomočnika Manola Ruiza in da je zavrnil prihod kondicijskega trenerja Valterja di Savija, ki delo opravlja pri Manchester Unitedu. Mijatović in Schuster se nista strinjala tudi glede prihoda poljskega vratarja Jirija Dudeka, Nemec pa nekdanjemu reprezentantu Jugoslavije zameri tudi, ker se ni dovolj potrudil, da bi Real okrepil njegov rojak Michael Ballack. Za zdaj gre še za tiho vojno, a vojne se nikoli ne končajo tiho in brez žrtev.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.