Šport > Nogomet
17 ogledov

Bo Suarez napravil prostor za Matavža?

Luis Suarez tudi v letošnji sezoni igra odlično. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Prestop Luisa Suareza iz Ajaxa v Liverpool še naprej visi v zraku. Nizozemci so zdaj Redsom postavili ultimat: "Če želite Urugvajca, ga kupite do sobote, drugače ga ne boste dobili!"

Luis Suarez je že nekaj časa velika tarča Liverpoola. Klub iz Anfielda je Ajaxu za Urugvajca ponudil 13 milijonov funtov. V Amsterdamu so ponudbo gladko zavrnili in dodali, da se bodo zadovoljili, ko bodo na račun prejeli 21 milijonov funtov. Potem pa je v Liverpool prišla še novica, da mora biti posel končan do sobote, v nasprotnem primeru se lahko obrišejo pod nosom. "Do tega roka želimo vedeti, če bo Liverpool pristal na naše zahteve. Po soboti zagotovo ne bo nič od prodaje,“ je bil jasen trener Ajaxa Frank de Boer. Nekdanji odlični nogometaš je v nadaljevanju pojasnil, zakaj so Liverpoolu postavili ultimat: "Resnica je ta, da ne želimo ostati brez Luisa Suareza. Zato smo Liverpoolu povedali, koliko mora plačati in te cene se bomo držali.“ Pri nekdanjih evropskih prvakih očitno res ne mislijo odstopati od cene. Ob tem pa se seveda že postavlja vprašanje, kdo bo v konici napada pri Ajaxu zamenjal Suareza? V igri je kar nekaj imen, med njim je tudi Slovenec Tim Matavž, ki v letošnji sezoni blesti v dresu Groningen. Zanimivo, da je Urugvajec pred odhodom v Amsterdam gole zabijal prav v dresu ponosa s severa. Se torej obeta nov prestop na relaciji Groningen–Ajax?

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.