Šport > Nogomet
24 ogledov

Bo Torres združil moči z Drogbajem?

Bo Fernando Torres zapustil Liverpool? (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Angleški Daily Mail je na svojih straneh zapisal, da bi v prihodnji sezoni v napadu Chelsea utegnila skupaj zaigrati Didier Drogba in Fernando Torres, ki naj bi iz Liverpoola prišel za 70 milijonov funtov.
Letos sta jih zabila 43
Drogba in Torres že kar nekaj let sodita med najboljše svetovne napadalce. Drogba je v tej sezoni Premier League zabil 25 zadetkov, Torres pa kljub številnim težavam s poškodbami na le 22 tekmah 18.

Roman Abramovič verjetno tudi po letošnji sezoni ne bo zadovoljen z izkupičkom Chelsea, čeprav se mu nasmiha naslov državnega prvaka. Ruski multimilijarder si pač že vse od prihoda na Stamford Bridge želi osvojiti Ligo prvakov. Ker v letošnji sezoni Carlu Ancelottiju in njegovim izbrancem znova ni uspelo, bo Abramovič po vesteh z Otoka naredil vse, da bo drugo leto drugače. Po pisanju angleškega Daily Maila naj bi namreč londonski modri pripravljali kar 70 milijonov funtov (nekaj več kot 80 milijonov evrov) težko ponudbo za Liverpoolovega zvezdnika Fernanda Torresa. Če Chelsea s svojim načrtom uspe, bo imel v naslednji sezoni v svojih vrstah zagotovo enega od najboljših napadalnih dvojcev na svetu, ki ga bosta sestavljala že omenjeni Torres in seveda Didier Drogba.

Daily Mail še poroča, da so pogovori med Liverpoolom in Chelseajem že stekli. Španski reprezentant, ki se zaradi poškodbe še vedno bori za nastop na svetovnem prvenstvu, ima s klubom iz Anfielda sicer pogodbo sklenjeno do leta 2013, a ob primerni vzpodbudi (velikem kupu denarja) bi se ljubezen verjetno lahko hitro končala.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.