Šport > Nogomet
31 ogledov

Bologna na letališču pozabila na novega igralca

Ibson Žilina Spartak Liga prvakov gesta prst roka rokavice EPA
Italijanski nogometni prvoligaš Bologna je suspendiral štiri člane tehničnega osebja, ki so na letališču pozabili pobrati novega člana moštva.

Italijanski mediji poročajo o neljubem spodrsljaju, ki se je pripetil prvoligašu Bologni, kjer si kruh služi tudi slovenski reprezentant Rene Krhin. Ob takšni organizaciji ni težko dojeti, zakaj je moštvo Štajerca le točko oddaljeno od izpada iz Serie A.

Ko je na letališču pristal njihov novi član, brazilski vezist Ibson, ga namreč tam ni pričakal nihče od za to odgovornih ljudi iz kluba, kar je razbesnelo predsednika Albana Guaraldija. 30-letni Brazilec, nekdanji član Porta in Spartaka, se je italijanskemu prvoligašu pridružil (ali vsaj želel pridružiti) iz brazilskega Corinthiansa.

Štirje člani tehničnega osebja so že suspendirani, Bologna pa lahko samo upa, da bo epizoda služila zgolj kot motivacija za Ibsona, podobno kot v primeru Samuela Eto'oja. Izvrstnega Kamerunca je na letališču prestrašenega in v kratkih hlačah leta 1996 "pozabil" Real Madrid, Afričan pa je nato v dresu Mallorce in Barcelone postal eden izmed najboljših napadalcev v Evropi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.