Šport > Nogomet
17 ogledov

Bolt: 2:1 bo za Manchester United

Bolt napoveduje zmago Manchester Uniteda v finalu Lige prvakov v nogometu. (Foto Žurnal24 main
Svetovni rekorder v teku na sto in 200 metrov Jamajčan Usain Bolt si bo v Londonu v živo ogledal finale nogometne Lige prvakov med Barcelono in Manchester Unitedom.

Olimpijski in svetovni sprinterski prvak Usain Bolt si bo v živo ogledal finale Lige prvakov v nogometu. Na londonskem stadionu Wembley bo pesti stiskal za Manchester United. Ta se bo v ponovitvi finala iz leta 2009 skušal za poraz maščevati Barceloni.

"To je lahko vprašanje," je Bolt odgovoril novinarjem, ki so ga spraševali, za koga mu bo bilo srce v finalu. "Vsi vedo, da sem velik navijač Manchester Uniteda. Napovedujem zmago rdečih vragov z 2:1," je dodal najhitrejši Zemljan, ki se namerava po končani karieri posvetiti tudi nogometu. "Seveda mislim resno. Sem pravi nogometni navijač. Že od malih nog vseskozi spremljam vse v povezavi s tem športom," še dodaja Bolt.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.