Šport > Nogomet
25 ogledov

Bolt ne želi več igrati za Man Utd

Usain Bolt, Manchester United EPA
Usain Bolt je preklical svojo ponudbo, da bi rad zaigral v dresu Manchester Uniteda in s svojimi atletskimi sposobnostmi priskočil na pomoč angleškemu prvoligašu.

Jamajški atlet in svetovni rekorder v teku na 100 in 200 metrov je velik navijač Manchester Uniteda. Bolt je pred leti izjavil, da si želi nekoč zaigrati v dresu rdečih vragov, saj verjame, da bi lahko pripomogel k boljši igri tega legendarnega premierligaša.

''Dolgo že gledam nogomet in mislim, da bi bil lahko zelo dober," je izjavil za BBC, kasneje pa svojo željo delil tudi v pogovoru z nekaterimi drugimi mediji.

Pred leti je nekdanjega trenerja rdečih vragov, Sira Alexa Fergusona, pozival, naj ga povabi na preizkus, vendar ni dočakal svoje priložnosti. Zdaj si je, kot kaže, premislil.

Bolt je naveličan pasivne igre, h kateri stremi nizozemski strateg Louis van Gaal. Dokler na trenerskem stolčku v gledališču sanj sedi nekdanji trener Bayerna in Barcelone, se Bolt prostovoljno odpoveduje dresu Manchester Uniteda.

''Če upoštevamo, kakšen je Van Gaal, si ne želim, da bi treniral pod njegovim vodstvom. Mislim, da bom moral to odložiti, dokler ne dobimo novega trenerja,'' je na podelitvi jamajškim športnikom leta novinarjem zaupal najhitrejši človek na svetu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.