Šport > Nogomet
1009 ogledov

Boltu ne pustijo dihati

usain bolt Epa
Nekdanji jamajški atlet je še vedno pod drobnogledom.

Najhitrejšega človeka na svetu, legendarnega Jamajčana, Usaina Bolta še naprej jezijo dopinški preiskovalci. Čeprav se je lani po olimpijskih igrah atletsko upokojil in zdaj poskuša uspeti v nogometu, še naprej dobiva obiske, katerim mora dokazovati, da si ne pomaga z nedovoljenimi poživili.

"Obiskalo me je dekle in zahtevalo vzorec krvi in urina. Mislil sem, da je s tem konec, vsaj začasno. Nisem več aktiven atlet, nogometaš šele želim postati, nimam še profesionalne pogodbe. Zakaj bi torej moral prestati dopinški test," je spraševal preiskovalko, ki mu je odvrnila, da so ji nadrejeni rekli, da je elitni športnik, zato ga mora testirati. Bolt ji je seveda ustregel.

Jamajški supervezdnik, osemkratni olimpijski prvak, svoje nogometno znanje preizkuša pri avstralski ekipi Central Coast Mariners, na prijateljski tekmi prejšnji petek je celo dosegel dva gola, zato upa, da bo z njo podpisal profesionalno pogodbo.

usain bolt | Avtor: Epa Epa

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice