Šport > Nogomet
23 ogledov

Bomba: Barça hotela Varana, on rekel ne

Mourinho Varane Real Madrid Galatasaray Liga prvakov četrtfinale EPA
Katalonska TV3 je v ponedeljek zvečer udarila z novico, da je Barcelona v iskanju osrednjega branilca posegla tudi v zelnik večnega rivala Real Madrida, ki mu je želela s plačilom odkupne klavzule 30 milijonov evrov speljati obetavnega Francoza Raphaëla Varana. Varane je v letošnji sezoni navdušil in se vzpostavil kot idealen pribočnik Sergiu Ramosu.

S plačilom odkupne klavzule v višini 30 milijonov evrov je želela Barcelona težave v zadnji vrsti rešiti s francoskim branilcem Raphaëlom Varanom, a je branilec Reala Madrida nenadno dvorjenje največjih rivalov zavrnil. 

Tako je v ponedeljek zvečer poročala katalonska televizija TV3, kjer so prepričani, da so si pri katalonskem velikanu na vsak način želeli pripeljati Francoza, ki je navdušil na večini El Clásicov pravkar končane sezone, Barçi pa v polfinalu pokala zabil tudi dva gola.

"Sandro Rosell (predsednik Barcelone, op. a.) pa ni računal s stališčem nogometaša, ki je jasno povedal, da se ne bo premaknil iz Reala," pišejo na portalu športnega dnevnika AS (www.as.com).  "Dejal jim je, da je njegova namera vrniti klubu vse zaupanje, ki so mu ga izkazali oni."

Varane je bil pri svojih 20 letih eno izmed odkritij letošnje sezone. Nekdanji branilec Lensa in pred kratkim tudi novi francoski reprezentant, ki ga je v klub pripeljal Zinedine Zidane (v Real se po nekaj mesecih najverjetneje vrača kot pomočnik trenerja), je iz Realove prve postave izrinil portugalskega Brazilca Pepeja in odigral praktično vse največje tekme za Joséja Mourinha.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.