Šport > Nogomet
13 ogledov

Bomba v Madridu; Mou Ramosu: "Ubil si me!"

Mourinho Ramos Ozil Oezil Özil Real Madrid Valdebebas trening pred El Clasicom EPA
Nov dan, nove napetosti na relaciji José Mourinho – vsi ostali. Madridski športni dnevnik Marca poroča o hudem sporu med trenerjem Reala in branilcem Sergiom Ramosom. Španski kontingent pri kraljevem klubu je s Portugalcem več kot očitno na bojni nogi. "Ubil si me v mešani coni," naj bi Mourinho zabrusil Ramosu.

Že v soboto smo poročali o "ločitvi" med Joséjem Mourinhom in delom igralcev pri Realu Madridu. Stanje je dan kasneje še hujše, če gre verjeti športnemu dnevniku Marca. V nedeljski izdaji poročajo o "smrtonosnih posledicah", ki bi jih lahko pustilo stanje v ekipi po sredinem porazu proti Barceloni (1:2). V zadnjih 48 urah naj bi prišlo do neštetih trenj med Mourinhom in nogometaši.

Kaos pri Realu: slačilnica proti Mourinhu!

Vse naj bi se začelo na prvem treningu po porazu na pokalnem Clásicu, ko je Portugalec poklical igralce prve postave na analizo tekme, ki se je sprevrgla v vsesplošno prerekanje med trenerjem in nogometaši. Najbolj glasen naj bi bil Sergio Ramos, ki se kot pomožni kapetan ni želel zadržati in Mourinhu povedal nekaj krepkih o njegovi taktiki proti Barceloni.

Mourinho naj bi od igralcev zahteval pomoč pri zaščiti pred napadi medijev, saj naj bi se po sredinem porazu počutil osamljenega in to kljub temu, da je po tekmi na novinarski konferenci priznal, da je za poraz kriv on. "Ubil si me v mešani coni," naj bi Mourinho dejal Ramosu, ki je po tekmi namigoval na zgrešeno taktiko. "Ne, mister," mu je odvrnil Ramos. "Prebral si samo tisto, kar je pisalo v medijih in ne vsega, kar smo rekli."

Po Mourinhovem mnenju naj bi bili španski nogometaši zaščiteni, saj mediji ne želijo pokvariti dobrega odnosa z njihovimi reprezentančnimi soigralci iz Katalonije. Zato naj bi Mou na novinarskih konferencah branil izključno Portugalce. "Bil si jezen na Ikerja, ko se je opravičil Xaviju (po Clásicih v lanski sezoni, op. a.). In kaj je bilo tisto, kar je včeraj storil Pepe v videu?" je Mourinhu zabrusil neimenovan nogometaš.

"Kaj se dogaja, ali igraš, da bi bil trener?" je Ramosu še rekel Mourinho, saj naj bi bil seviljski branilec kriv za izenačujoči gol Carlesa Puyola, pred katerim se je na lastno pest odločil pokrivati drugega nogometaša, za katerega ni bil zadolžen. "Z osmimi zadaj je nemogoče zmagati tekmo," so neuradno priznavali mnogi člani belega baleta, ki so izrazili še nezadovoljstvo nad tem, da je Mou po tekmi pohvalil le enega nogometaša. Cristiana Ronalda, seveda, ki je pri vsem tem modro tiho.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.