Šport > Nogomet
23 ogledov

Bombe prestrašile Man United

Nogometaši Manchestra so v petek igrali z mladimi v malezijskem Kuala Lumpurju. Žurnal24 main
Zaradi bombnih napadov v Džakarti je Manchester United odpovedal prijateljsko nogometno srečanje in zapušča Indonezijo. Medtem so podpisali z mladim upom Mameom Biramom Dioufom.
 

Man U beži iz Indonezije

Potem ko sta v Džakarti odjeknila dva bombna napada, je Manchester United odpovedal indonezijski del azijske turneje. Rdeči vragi bi morali 20. julija odigrati prijateljsko tekmo, za katero je bilo prodanih več kot 100.000 vstopnic. "Zelo nam je žal, ampak po eksplozijah in nasvetih, ki smo jih prejeli iz Indonezije, je klubsko vodstvo že obvestilo indonezijsko nogometno zvezo, da klub zaradi varnostnega tveganja ne bo mogel izpolniti obljube in odigrati prijateljske tekme v Džakarti," so v sporočilu za javnost zapisali pri angleškem prvoligašu.

Angleški nogometni velikan Manchester United, ki se ta čas mudi na azijski turneji, je zaradi poškodbe izgubil francoskega napadalca Gabriela Obertana, ki se je rdečim vragom v začetku julija pridružil za štiri leta. Obertan bo odsoten z igrišč vsaj tri mesece. Zato pa so pri Man Unitedu podpisali pogodbo z 21-letnim Mameom Biramom Dioufom.

Trener moštva Alex Ferguson je iz Kuala Lumpurja potrdil, da se je Obertan na azijski turneji resno poškodoval in bo z igrišč odsoten vsaj tri mesece. Ferguson ni razkril podrobnosti o poškodbi 20-letnega francoskega napadalca. Ob tem pa so iz klubskega vodstva sporočili, da so podpisali pogodbo z napadalcem Mameom Biramom Dioufom iz norveškega Moldeja, je danes potrdil norveški klub. Diouf, ki je po poreklu iz Senegala, se bo angleškemu prvaku pridružil januarja prihodnje leto, do takrat pa bo igral za Molde. Diouf je ta čas najboljši strelec norveškega prvenstva.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.