Šport > Nogomet
24 ogledov

Bonucci prestrašil lopova - s pištolo!

Bonucci Juventus Šahtar Doneck Liga prvakov EPA
Iz Italije prihaja neverjetna zgodba. Branilec Juventusa in italijanske reprezentance Leonardo Bonucci je bil pred dnevi namreč tarča oboroženega roparja, ki ga je nato udaril in začel loviti. In to kljub temu, da mu je lopov v glavo nameril pištolo. Bonuccija in Juventus v soboto čaka derbi proti Napoliju.

Leonardo Bonucci se je z ženo in svojim malim fantkom v četrtek mudil v eni izmed torinskih prodajalni avtomobilov, saj si je izbiral novega ferrarija. K njemu je nato pristopil ropar, mu v glavo nameril pištolo in od njega zahteval ročno uro.

Pogumni italijanski reprezentant se ni dal in namesto ure roparju "podaril" udarec, s katerim ga je podrl na tla, nato pa prestrašenega tatu začel loviti po ulici, preden mu je na motorju uspelo pobegniti.

"Kaj delaš? Si nor? Ustrelil te bom!" naj bi Bonucciju po poročanju športnega dnevnika Gazzetta dello Sport med lovljenjem dejal ropar. Bonucci je dogodek nemudoma prijavil policiji. Vsekakor ne najboljši uvod v sobotni derbi, kjer se bosta prav v Torinu srečala Juventus in Napoli, vodilni ekipi lige.

Italijanska liga, 8. kolo:

Ob 18.00:
Juventus - Napoli

Ob 20.45:
Lazio - AC Milan

Nedelja ob 12.30:
Cagliari - Bologna

Ob 15.00:
Atalanta - Siena
Chievo - Fiorentina
Inter Milan - Catania
Palermo - Torino
Parma - Sampdoria
Udinese - Pescara

Ob 20.45:
Genoa - AS Roma

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.