Šport > Nogomet
27 ogledov

Bošnjak zgrešil in postal zvezda Youtuba

Adin Siočić Mladost Gornje Živinice strel zgrešen You Tube Youtube
V preteklosti smo že videli nekaj šokantnih zgrešenih priložnosti, a zadnja, za katero je zaslužen Adin Siočić, je presegla večino predhodnic. Ob tem je natančneje dokumentirana še z izjavo nesrečnega akterja.

V nedeljo se je v Gornjih Živinicah (manjše mesto blizu Tuzle v BiH) igral finale medobčinskega pokala, v katerem nastopajo ekipe od četrte lige navzdol. Domača Mladost je gostila Omladinac in zmagala z 2:1, a bolj kot oba strelca (Abdurahaman Beširović in Elvedin Muhić) je bil tokrat v središču pozornosti mladi domači napadalec Adin Siočić.

Pred koncem dvoboja je Siočić namreč ubežal "offside zanki", mirno preigral vratarja in se znašel povsem sam z žogo v nogah pred gostujočimi vrati, branilci so bili daleč stran od njega. Ko je želel žogo silovito zabiti v mrežo, pa je zadel le prečko, še en strel pa mu je nato ubranil čuvaj mreže Omladinca. "Mojstrovino", ki je nato omogočila tudi nevaren protinapad, si lahko pogledate na zgornjem posnetku.

Soigralci so mu stali ob strani

"Bilo je veliko psovk. Hotel sem že iti z igrišča, a so mi soigralci rekli, naj ostanem, da se to lahko zgodi vsakomur. Nekako sem zbral dovolj moči za igranje, čeprav prave volje nisem imel več," je za agencijo Anadolija povedal nesrečni Siočić, ki si ga je okrog 300 domačih gledalcev seveda dobro privoščilo. 

"Publika je že slavila gol, slišal sem hrup. Toda, potem sem hotel žogo zabiti v mrežo, da bi navijače še bolj razveselil in tu je nastal problem. Močno sem zamahnil, žoga je odskočila na neravnem in blatnem terenu, nisem je dobro zadel in končala je v prečki. Kakorkoli, ta dan in ta strel bom pomnil celotno življenje. Vendar pa me sedaj vsaj poznajo," je mladenič obširno opisal svojo prigodo, ki pa ga ni pretirano prizadela.

"V Bosni se je vedno dobro zaje****lo"

Adin Siočić Mladost Gornje Živinice strel zgrešen You Tube | Avtor: Youtube Youtube
"Ker so mnogi videli mojo akcijo na medmrežju (na You Tubu ima že več kot 350.000 ogledov, op. a.), se mi, ko se sprehajam po mestu ali ko pridem v šolo, seveda posmehujejo. Kažejo s prstom name in se smejejo. Ampak, kaj pa naj naredim? V Bosni se je vedno dobro 'zaje****lo. Sedaj gre na moj račun in naj bo tako," je napadalec Mladosti dejal glede sprejemanja neprijetne situacije. A vse skupaj mu ni vzelo volje do nogometa.

"Upam, da nikoli več ne bom tako zgrešil. Življenje gre naprej. Imam ambicije v nogometu, paralelno pa študiram, ker je moja življenska želja postati športni novinar," je zaključil Siočić, ki mu poguma in odkritosti nikakor ne gre očitati.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.