Šport > Nogomet
44 ogledov

Brazilski nogometaš se mora vrniti za zapahe

Bruno Fernandes das Dores de Souza EPA
Bruno se mora po odločitvi vrhovnega sodišča vrniti za rešetke.

Brazilski vratar Bruno Fernandes se mora vrniti v zapor in nadaljevati z odsluževanjem 22-letne zaporne kazni. Nekdanji as Flamenga je na pogojno prostost stopil vsega po slabih sedmih letih ječe, obsojen je bil sicer za umor nekdanjega dekleta Elize Samudio. Njeno telo je nato razkosal in z njim nahranil pse.

Njegova osvoboditev je izzvala jezo v Braziliji, še zlasti, ker si je hitro po izpustitvi našel nov klub. V torek je brazilsko vrhovno sodišče 'preklicalo njegov pogojni odhod iz zapora'. Nogometaš se mora po njihovih besedah 'nemudoma vrniti v ječo'.

Bruna so izpustili februarja, saj so njegovi odvetniki uspešno trdili, da se sodišče ni pravočasno odzvalo na njegovo pritožbo glede obsodbe. Že v marcu je z 32-letnikom pogodbo podpisal klub  Boa Esporte, kar pa je povzročilo proteste med navijači kluba ter umik nekaterih pokroviteljev.

Leta 2010 je bil Bruno zelo uspešen vratar in glavni kandidat za prvega brazilskega čuvaja mreže na svetovnem prvenstvu 2014. Zanj so se zanimali tudi pri Barceloni. Samudio je umoril, ker ni želel plačevati preživnine za njunega sinčka. Bruno je bil takrat sicer poročen z drugo žensko.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.