Šport > Nogomet
26 ogledov

Brazilski Ronaldo odločil El Clásico

Ronaldo Times of India Print screen: Times of India
Indijski dnevnik Times of India si je privoščil nedopustno napako, potem ko so na naslovnici objavili sliko brazilskega Ronalda in ob tem zapisali, da je ravno on na sobotnem El Clásicu porazil Barcelono.

Potem ko se je pred dobrim letom dokončno odločil nogometne čevlje obesiti na klin, eden in edini brazilski Ronaldo večino svojega časa porabi za organizacijo svetovnega prvenstva, ki ga bo leta 2014 gostila ravno njegova domovina. Zagotovo pa si pred televizijskim sprejemnikom oziroma v živo ogleda tudi vse pomembnejše tekme. In nič drugače ni bilo seveda niti s sobotnim El Clásicom. "Z veliko ljubeznijo se spominjam dni, ki sem jih preživel v Madridu. To je bilo moje najboljše obdobje v karieri. Sem na strani Reala in obožujem njihovo igro," je pred začetkom srečanja na Camp Nouu dejal Ronaldo.

Verjetno pa si Ronaldo niti v najbolj norih sanjah ni mogel predstavljati, da bo ravno on tisti, ki bo odločil izjemno pomembno srečanje in Realu praktično zagotovil prvi naslov španskega prvaka po štirih letih. No, če bi verjeli indijskemu dnevniku Times of India, potem je ravno Brazilec tisti, ki je zabil odločilni zadetek. Indijci so sliko Ronalda namreč objavili na naslovnici in ob tem zapisali, da je ravno on na sobotnem El Clásicu porazil Barcelono.

Več kot jasno je, da so novinarji Times of India zamenjali brazilskega in portugalskega Ronalda. Seveda je težko razumeti, kako so si lahko privoščili tako napako, saj Brazilec že več kot pet let ni več član Reala, kot pa smo že zapisali, je medtem tudi končal svojo kariero. Na srečo Indijcev pa se takšna napaka ni zgodila samo njim. Podobno napako si je pred časom privoščil tudi ugledni ESPN.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.